“Binnen drie maanden hek en huisje voor tennisclub Baflo”

BAFLO – “Binnen drie maanden is het gerealiseerd,” zei wethouder Stefan van Keizerswaard. Het gaat om een afsluitbaar toegang tot het terras van de tennisvereniging en een materiaalhuisje op de Marciaborg. Een kwestie die inmiddels een baardje begint te krijgen.

De kwestie werd aan de orde gesteld door partijgenoot Gerard ten Brink. Het gaat erom dat de tennisclub een beter, afsluitbaar hek wil voor het terras en een materiaalhok, een kwestie die door de VVD al eerder verschillende keren aan de orde is gesteld. Na de oplevering in 2018 van de school en het tennisparkje is er toegezegd dat het afsluitbaar terras en hok zou worden gerealiseerd. Ten Brink: “Wethouder De Vries heeft vorig jaar nog toegezegd dat er een oplossing in de maak was. Er is nog steeds geen afsluitbaar hek en schuurtje.”

Keizerswaard gaf aan dat door allerlei oorzaken deze kwestie niet de nodige aandacht heeft gekregen: “We moeten af en toe prioriteiten stellen en deze kwestie is daardoor op de achtergrond geraakt. Het komt er en binnen drie maanden is het gerealiseerd, het huisje en het hek, ” zo zei hij de raad toe./BM

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.