Inschrijving avondvierdaagse Winsum geopend

WINSUM – Dit jaar heeft de avondvierdaagse voor het eerst elke avond een eigen thema. De groepen van 5km en 10 km wandelen elke avond met een ander thema: scholen, sight seeing, sport en superhelden + sprookjes.

Wat ook nieuw is dit jaar, is zoveel mogelijk door gebouwen heen lopen. Hierdoor krijgen de wandelaars een volledige beleving van het thema. Heb jij 5, 6, 7 en 8 september al in je agenda gezet? De 5km en 10km starten allebei elke avond om 18.00 uur bij Terra Hamrik.

En het goede nieuws is: de inschrijving is geopend! Inschrijfgeld is € 4,- per wandelaar, dit is inclusief dé avondvierdaagsemedaille op de vierde avond. Voor de kleintjes en andere wandelaars die alleen de laatste avond lopen is het inschrijfgeld € 2,- en ontvangen een speciale medaille. Als begeleider betaal je geen inschrijfkosten. Schrijf je nu online in via deze link: https://bit.ly/3c2zGEi.

Houd de Facebook en Instagram kanalen van de Avondvierdaagse Winsum in de gaten voor updates.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.