Henk en Annie Koenes 60 jaar getrouwd

WINSUM – Het echtpaar Koenes-Dijkstra uit Winsum is vandaag 60 jaar getrouwd. Wethouder Mariette de Visser bracht Henk en Annie namens het gemeentebestuur de felicitaties over tijdens een feestje in restaurant De Jongens uit de Buurt in Winsum.

Henk Koenes werd op 7 december 1937 geboren in Stitswerd. Annie Dijkstra kwam op 26 november 1939 in Winsum ter wereld. Ze trouwden op 12 juli 1962 in Winsum. Het echtpaar kreeg vier dochters waarvan er een is overleden. Ze hebben 6 kleinkinderen.

Henk Koenes was veehouder in Stitswerd. Zijn echtgenote was organist en hielp op het bedrijf van haar man. Ze wonen sinds 2002 aan de Johan Dijkstrasingel in Winsum. Het echtpaar doet veel aan vrijwilligerswerk en trekt er graag op uit.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.