Tien klanten van Klussenbedrijf Torrenga gaan de lucht in

BAFLO – Vrijdag verrichtte oud-burgemeester Rinus Michels de verloting die Klussenbedrijf Reinder Torrenga, ter ere van z’n 20-jarig bestaan, voor z’n clientèle had bedacht. Ruim 80 daarvan hadden gereageerd en maakten kans op een ballonvaart, die eind augustus zal plaatsvinden. 

De genodigden, waaronder familie, vrienden en collega’s, konden genieten van een grootse bbq in en buiten het bedijfspand aan de Eenrumerweg in Baflo.

Michels, tot de herindeling in 2019 burgervader van de gemeente Winsum, voelde zich zeer vereerd uitgenodigd te zijn voor dit ‘klusje’. Voor Reinder Torrenga was het niet zo’n moeilijke keuze laat z’n vrouw Jolanda weten:”Michels heeft zich na het dodelijk ongeluk van mijn schoonvader op de spoorwegovergang aan de Voslaan in 2014, dat landelijk nieuws werd, zeer menselijk opgesteld naar ons toe en dat heeft ons diep geraakt. Daarnaast heeft hij ons gesteund bij de nasleep daarvan.”

De gelukkige prijswinnaars zijn:
Dhr. J. Perdok, Warffum, Mw. H. Agema, Groningen, Mw. A. Praktiek, Warffum, Dhr./Mw. Bulthuis, Warffum, Mw. S. Iwema-Blaauw Winsum, Mw. N. De Vries, Winsum, Mw. R. Zeestraten, Rasquert, Dhr. K. Bolhuis, Warffum, Dhr. A. Klijn, Stitswerd, Mw. G. Gelderman, Warffum.

Zatermiddag zijn alle winnaars al persoonlijk benaderd met een waardebon voor de ballonvaart die op 31 augustus (18.00 uur) vanuit het Stadspark in Groningen zal starten.

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.