Promotie voor Demir Guberinic

WARFFUM – Scheidsrechter van de KNVB  Demir Guberinic uit Warffum is gepromoveerd naar groep Zondag F wat betekent dat hij 3e en 2e klassers mag fluiten. De vorige maand 19 jaar geworden scheidsrechter die 4 seizoenen actief is heeft een succesvol seizoen achter de rug.

In zijn eerste seizoen bij de senioren floot Guberinic een paar keer 3e klassers wat niet in zijn pakket zat Hoogtepunt dwas e beslissingswedstrijd op 19 juni j.l. tussen THOS en Drieborg voor promotie naar de 4e klasse.

Ook eindigde hij op de 1e plek in de Jeugd C rangschikking van de 17 scheidsrechters wat ook promotie betekent. Hier stopt hij echter mee dit omdat de jonge arbiter door zijn goede prestaties is toegelaten tot het OTS (Ontwikkel Traject Scheidsrechters), voorheen de Talenten Traject. Ook werd de opleiding SO 2 cursus behaald, waardoor hij no ook 2e klassers mag fluiten.

Als scheidsrechter verbleef Guberinic afgelopen week in Zweden voor een internationale jeugdtoernooi.

Al met al een goede prestatie van Guberinic, die begeleid wordt door oud-scheidsrechter Dado van der Ploeg uit Uithuizen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.