Skip to content
Omroep Het Hogeland
Omroep Het Hogeland

  • Nieuws
  • Agenda
  • Overige
  • Podcast&meer
  • Radio
  • TV
    • Televisie
    • TV(nieuws) items
    • De Bijrijder
  • Over ons
    • Over ons
    • Redactie
    • PBO
    • AVG
    • Disclaimer
    • Klachtenprocedure
    • Contact
Omroep Het Hogeland
Omroep Het Hogeland

Salade van verse kapucijners

14 juli 202214 juli 2022

Ingredienten, voor 4 personen.

  • 1 bakje met verse kapucijners (blauwschokkers)
  • Goede scheut extra vergine olijfolie
  • 1 eetlepel geraspte pecorino of parmezaanse kaas
  •  2 bieslookstengels
  • Zwarte peper en zeezout.

Bereiding:

  1. Dop de kapucijners en spoel even schoon. Kook de kapucijners  ongeveer 10 minuten in kokend water. Giet vervolgens af.
  2. Leg de kapucijners op een schaal en schenk hier royaal extra vergine olijfolie overheen. Schep wat vers geraspte kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  3. Maak af met fijngesneden bieslook.
  4. Serveer met vers afgebakken stokbrood.
Nieuws

Bericht navigatie

Vorige bericht
Volgende bericht

Bezoek ons ook op:

Facebook
X (Twitter)
YouTube
Instagram
©2025 Omroep Het Hogeland