Zomerfeest Leens

LEENS – Ook dit jaar zou het bestuur van de stichting Ede Staalmuziekfestival weer een spetterend groot feest organiseren. Helaas, corona gooide roet in het eten, de onzekerheid over de epidemie maakte het onmogelijk om een goed plan te maken. Maar niet getreurd, de stichting organiseert een Zomerfeest op 23 juli rondom de muziektempel met optredens van twee fantastische bands.

Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom om dit feest samen met de bands tot een groot succes te maken! Er is uiteraard ook volop de gelegenheid om de inwendige mens te versterken op het ‘eetplein’ voor de muziektempel aan de Jan Zijlmasingel.

Eerst zal de Groningstalige band Steernvanger het podium betreden, dit is van 17.30 uur tot 19.30 uur. Daarna gaat de band Grooving het feest voortzetten tot ongeveer 23.00 uur.

In 2016 en in 2019 werd al het geweldige Ede Staalmuziekfestival in Leens georganiseerd, waar ongeveer 2000 bezoekers hebben genoten van allerlei optredens op verschillende prachtige locaties, waaronder de Petruskerk en de Borg Verhildersum. Rondom de muziektempel was er een oergezellig eetplein.

Foto: Steernvanger 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.