Winsum Open van start gegaan

WINSUM – Met het aantal van 172 deelnemers – verdeeld over 35 categorieën – is het jaarlijkse tennistoernooi van TC Winsum zondag van start gegaan. Met aanzienlijk minder deelnemers dan in de voorgaande jaren, maar daar is volgens de toernooicommissie wel een reden voor.

Martin Drent:” Twee jaar geleden hadden zaten we overvol met 330 deelnemers, nu dus iets meer dan de helft van dat aantal. Vorig jaar – in coronatijd – waren het er nog 225, mede doordat mensen minder op vakanttie gingen. Nu de schoolvakanties hier in de tweede week zitten en mensen weer graag op vakantie kunnen en ook gaan, lijkt de behoefte om een hele week vrij te houden voor tennis minder aanwezig. Ik ga er vanuit dat het volgend jaar weer aantrekt.”

Vrijdag komt ex-prof – en meervoudig grandslamwinnaar in het dubbel – Paul Haarhuis naar de tennisbanen in Winsum voor een tennisclinic, dit nog in verband met het 30-jarig jubileum van het toernooi vorig jaar.

Voor alle uitslagen en het programma van De Print Winsum Open 2022 klik hier

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.