Hans Hoogland winnaar De Print Winsum Open

WINSUM – Hans Hoogland heeft zondag het tennistoernooi De Print Winsum Open gewonnen. In de finale (HE5) versloeg hij Tom Dijk in straight sets, 6-4, 6-4.

Na een week tennissen zit de Winsum Open 2022 er weer op. Zo’n 170 deelnemers streden in de verschillende categorieën van het enkel- en dubbelspel om de prijzen, maar voor het organiserende TC Winsum telt ieder jaar eigenlijk maar een ding: plezier.

Een week lang gezelligheid, op de banen en daarbuiten. Nevenactiviteiten, lekker eten en drinken zorgen ervoor dat tennissers én bezoekers graag (weer) naar het toernooi in Winsum komen.

Een van de hoogtepunten dit jaar was het bezoek van ex-prof Paul Haarhuis, meervoudig grand slamwinnaar in de dubbel, die vrijdagavond een tennisclinic verzorgde.

Ondanks dat de regen op de finaledag nog voor wat organisatorische probleempjes zorgde, er moest nog worden uitgeweken naar de Stadjershal in Groningen, kan wedstrijdleider Jos Lijnes terugzien op een zeer geslaagde week op de tennisbanen van Winsum.

Voor alle uitslagen klik hier

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !