Spierfonds zoekt collectanten

NOORD-GRONINGEN – Het Prinses Beatrix Spierfonds is op zoek naar helpende handen voor de collecte die van 11 tot en met 17 september wordt gehouden.

In deze week zetten vrijwilligers door heel Nederland zich in voor de strijd tegen spierziekten. Het Spierfonds krijgt geen overheidssteun en is volledig afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Om het de vrijwilligers zo makkelijk mogelijk te maken kan iedereen voor het Spierfonds collecteren op zijn eigen manier. 1 op de 9 mensen in Nederland krijgt te maken met een spierziekte. Spieren zitten overal in het lichaam. Men gebruikt ze voor alles: lopen, lachen, zoenen, ademen. De meeste spierziekten zijn progressief en een groot deel van de patiënten komt op jonge leeftijd in een rolstoel terecht. Aanmelden als vrijwilliger kan via www.spierfonds.nl/collecteren.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !