Ingeborg Nienhuis presenteert en signeert nieuw boek

VIERHUIZEN – Vrijdagmiddag zal Ingeborg Nienhuis uit Vierhuizen haar nieuwe boek Hoeze Toenbaauw presenteren. Vanaf 16.30 uur kan ieder die dat wil het boek komen kopen én laten signeren bij boekhandel Godert Walter in de Ebbingestraat.   

Het boek in de Groninger streektaal leest als een ode aan de Groninger binnenstad en biedt tevens een inkijkje in een studentenleven. Het boek is uitgegeven door Uitgeverij Vliedorp in Houwerzijl en ontstond met hulp van Stichting t Grunneger Bouk. Mariët Visser ontwierp de fraaie omslag, Dick Ronner maakte het binnenwerk op.

Voorafgaand aan de boekverkoop vindt er vrijdag een Hoeze Toenbaauwtocht plaats door het centrum van Groningen, langs een aantal plekjes die het decor vormen van het verhaal in het boek. Om 14.30 uur start deze tocht in de Tuinbouwstraat, om uiteindelijk uit te komen bij boekhandel Godert Walter.

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !