Werk in uitvoering

HET HOGELAND – Nog steeds wordt er in de vakantieperiode hard gewerkt aan wegen e.d. om dit klaar te krijgen voor het ‘normale leven’ weer begint. Nog even een paar weken geduld en u kunt daarna genieten van alle aanpassingen.  

Eemshaven

Van 29 juli t/m 15 augustus 2022 is de Synergieweg gesloten. Borden geven aan waar u langs kunt. Energiebedrijf RWE blijft bereikbaar. De stremming is vanwege werk aan kabels en leidingen.

Roodeschool

Het Stoitswegje is van maandag 15 augustus t/m dinsdagochtend 16 augustus 2022 minder goed bereikbaar. Het Canadawegje is van dinsdagmiddag 16 augustus tot woensdagmorgen 17 augustus 2022 helemaal afgesloten. Telecom bv gaat op deze wegen werken aan kabels en leidingen.

Uithuizen

Tot 25 augustus 2022 zijn volgende wegen gesloten door werk aan de riolering:

  • Maarweg tussen de Oldörpsterweg en de Mijlemanlaan
  • Sint Annastraat tussen de Menoldariep en de Albrondariep. Borden langs de weg geven aan waar u langs kunt.

Winsum

Op de N361 worden in 2022 de kruisingen met Meeden, Schilligeham, Geert Reindersstraat en Novaweg aangepast. T/m 28 augustus is de N361 afgesloten vaaf rotonde Het Aanleg tot de Borgweg. Ook in deze periode is en blijft Winsum bereikbaar vanaf Garnwerd en Groningen via de Borgweg en Meeden. Via plaatselijke omleidingen blijven rotonde Het Aanleg, de Schouwerzijlsterweg en het dorp zelf bereikbaar. Tot 28 augustus 2022 geldt er een stopverbod op de Meeden, De Ploeg en de Braaksterlaan. Want het kan op deze wegen drukker worden door de tijdelijke afsluiting van de N361. En de hulpdiensten moeten er wel langs kunnen. Natuurlijk blijft Winsum tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Vanaf Garnwerd en Groningen via de Borgweg en de Meeden. Via plaatselijke omleidingen blijven rotonde Het Aanleg, de Schouwerzijlsterweg en het dorp zelf bereikbaar. Meer informatie: provinciegroningen.nl/projecten/n361-veilig \

Zoutkamp

Op 20 en 21 september 2022 is de Churchillweg van 07.00 tot 17.00 uur gesloten. Reden: werk aan het wegdek. Meer informatie Groningenbereikbaar.nl (over provinciale wegen, van provincie Groningen) Noorderzijlvest.nl/stremmingen (over vaarwegen, bruggen en sluizen, van waterschap Noorderzijlvest).

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !