Den Andel 3 september overladen met cultuur

DEN ANDEL – Op zaterdag 3 september wordt tussen 12.00-19.30 uur een eendaags cultureel evenement in het dorp georganiseerd. Op 7 buitenlocaties zorgen 35 acts voor zo’n 65 optredens met een variabel aanbod van muziek en andere kunsten.

Veel optredens met allerlei muziek: pop, jazz, ska, rock, folk, singer songwriter, wereldmuziek; soms een enkele zangeres met gitaar, dan weer een stevige rockband, hier een schipperskoor, daar een volledig harmonieorkest, knallers uit de 60’s tot new age uit de 20’s. En dat alles door artiesten uit het dorp en omgeving en in het groene decor van het pittoreske Den Andel.

Om 18.45 uur wordt het geheel afgesloten met een spetterend optreden van het Andelstar BalkanBeat Orkestar, een speciaal voor dit festival samengestelde 20-koppige band met muzikanten uit Den Andel en omstreken.

Op de site www.festivaldenandel.nl is alle informatie te vinden. Hier staat het hele programma en hier kunnen tickets worden besteld. Tickets zijn slechts €5,- in de voorverkoop en voor kinderen t/m 12 jaar is het gratis. Ook bij de locatie Kerk kunnen op 3 september nog tot 12.00 tickets in de voorverkoop worden gekocht, daarna kosten ze 7,50 en zijn de toegangsbandjes op alle locaties verkrijgbaar.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !