Eenrum Open op banen ltc Odivia

EENRUM – Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september wordt de achtste editie van het Eenrum Open-tennistoernooi gehouden. Het toernooi wordt gehouden op de banen van het organiserende Itc Odivia.

Het betreft een recreatief dubbeltoernooi, in de sfeer van de zomeravondcompetitie van Kring Noord. Het toernooi is bedoeld voor tennissers uit Noord-Groningen. Er wordt gespeeld in de categorieën damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel in de speelsterktes 9, 8 en 7. Tijdens het toernooi kunnen spelers en toeschouwers naast de sportieve wedstrijden ook genieten van warme en koude gerechten en drankjes.

De speeltijden zijn op de vrijdag van 16.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 23.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Het toernooi wordt afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking. Aanmelden kan via www.odivia.com of toernooi.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !