Bonenplukdag op de Voedseltuin

UITHUIZEN – Op dinsdag 23 augustus om 10.00 uur staan de ‘deuren’ van de Voedseltuin in Uithuizen open voor iedereen die een keer de handen uit de mouwen wil steken om de Voedselbank te voorzien van verse, onbespoten sperziebonen.

De Voedseltuin in Uithuizen organiseert elk jaar een bonenpluk-actie waar naast een mooie opbrengst voor de Voedselbank ook fijne contacten en gezelligheid ontstaan. Iedereen die komt helpen mag zelf ook een portie sperziebonen mee naar huis om te proeven.

Mocht u mee willen helpen dan bent u van harte welkom van 10.00 tot 12 uur op de Voedseltuin aan Bovenhuizen 6 in Uithuizen. Aanmelden is niet nodig. Graag tot dan!

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.