ADVERTORIAL: Robbie Williams naar De Hoogte

WINSUM – De Winsumer Nacht, het jaarlijkse dorpsfeest georganiseerd op de laatste vrijdag in augustus, betekent weer muziek en gezelligheid in de plaatselijk horeca. Zo ook in Partycentrum De Hoogte, waar Robbie Williams het podium zal betreden. DJ Michel S draait daar omheen de beste dansmuziek uit de 80’s-90’s-00’s.

Uiteraard komt niet de échte Robbie Williams naar Winsum, maar ‘look-a-like’ Henri Toonders uit Tilburg. Hij zingt als Robbie, beweegt als Robbie en denkt zelfs een beetje als Robbie. Bekende nummers van hoog meezinggehalte waaronder ‘Let Me Entertain You’, ‘Rock DJ’ en ‘Feel’ zullen voorbijkomen, om gezamenlijk af te sluiten met ‘Angels’.

DJ Michel S staat, mede door zijn jarenlange ervaring, garant voor een onvergetelijke party en waar kan dat dan beter dan bij Partycentrum De Hoogte, “The Hottest Place In Town”.

Vrijdag 26 augustus, aanvang 22.00 uur, GRATIS ENTREE

 

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !