Walfridus de musical wegens succes op herhaling

BEDUM – Op 20 en 21 mei jl., heeft de uitvoering van Walfridus de Musical plaatsgevonden in de Walfriduskerk te Bedum. Het zou een openluchtvoorstelling worden, op misschien wel het mooiste plekje van Bedum, achter de Walfriduskerk, maar helaas het gooide het weer roet in het eten en kon er worden uitgeweken naar de kerk. Maar ze gaan het nog een keer proberen………buiten.

Helaas kwamen daardoor een aantal scenes niet helemaal uit de verf, zoals de kippenpluksters, de kruidenvrouwtjes, enz. Maar desalniettemin heeft het publiek genoten, maar bleef de wens van de 50 deelnemers aan de Musical bestaan om het toch nog een keer in de openlucht op te voeren.

Door de 4 voorstellingen in mei, werden anderen nieuwsgierig en kwam de vraag of het niet nog een keer kon worden opgevoerd.

Nou dat kan! Met dank aan het bestuur van de Walfriduskerk, die wederom de kerk en tuin ter beschikking stelt, worden er op 3 september 2 voorstellingen gegeven. Een mooi begin van de Lichtweek.

De eerste voorstelling is om 15.00 uur, de tweede om 19.00 uur, mits het weer het toelaat. Regent het dan gaat het niet door!

Om een inschatting te kunnen maken hoeveel mensen er ongeveer zullen komen, liggen er vanaf 22 augustus entreekaarten klaar bij De Koffieleut  en de Wereldwinkel in de Grotestraat, die u kunt ophalen. Omdat dat organisatie niet weet hoe het weer is, wordt er geen entree gevraagd, maar zal aan het eind van de voorstelling met de pet worden rondgegaan voor een vrijwillige bijdrage.

Per voorstelling zijn er 300 zitplaatsen en vol=vol

Walfridus de Musical, die je niet wil missen

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.