Werk in Uitvoering

HET HOGELAND – Nog steeds wordt er in de vakantieperiode hard gewerkt aan wegen e.d. om dit klaar te krijgen voor het ‘normale leven’ weer begint. Nog even een paar weken geduld en u kunt daarna genieten van alle aanpassingen.  

Uithuizen

Tot 25 augustus 2022 zijn volgende wegen gesloten door werk aan de riolering:

  • Maarweg tussen de Oldörpsterweg en de Mijlemanlaan
  • Sint Annastraat tussen de Menoldariep en de Albrondariep.

Borden langs de weg geven aan waar u langs kunt.

Winsum, N361

Op de N361 worden in 2022 de kruisingen met Meeden, Schilligeham, Geert Reindersstraat en Novaweg aangepast. T/m 28 augustus is de N361 afgesloten vanaf rotonde Het Aanleg tot de Borgweg. Ook in deze periode is en blijft Winsum bereikbaar vanaf Garnwerd en Groningen via de Borgweg en Meeden. Via plaatselijke omleidingen blijven rotonde Het Aanleg, de Schouwerzijlsterweg en het dorp zelf bereikbaar. Tot 28 augustus 2022 geldt er een stopverbod op de Meeden, De Ploeg en de Braaksterlaan. Want het kan op deze wegen drukker worden door de tijdelijke afsluiting van de N361. En de hulpdiensten moeten er wel langs kunnen. Natuurlijk blijft Winsum tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Vanaf Garnwerd en Groningen via de Borgweg en de Meeden. Via plaatselijke omleidingen blijven rotonde Het Aanleg, de Schouwerzijlsterweg en het dorp zelf bereikbaar. Meer informatie: provinciegroningen.nl/projecten/n361-veilig

Zoutkamp

Op 20 en 21 september 2022 is de Churchillweg van 07.00 tot 17.00 uur gesloten. Reden: werk aan het wegdek. Meer informatie Groningenbereikbaar.nl (over provinciale wegen, van provincie Groningen) Noorderzijlvest.nl/stremmingen (over vaarwegen, bruggen en sluizen, van waterschap Noorderzijlvest).

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !