Werk in Uitvoering

HET HOGELAND – Er wordt in de gemeente Het Hogeland gewerkt aan wegen e.d. Hierdoor zullen er hier en daar (tijdelijk)  wegversperringen en omleidingen zijn. Weggebruikers worden verzocht rekening te houden met de onstane aanpassingen.  

Bedum, N995

De weg tussen Bedum en Onderdendam (N995) is van maandag 5 tot vrijdag 9 september, 18.00 uur, gestremd ter hoogte van de vestiging van FrieslandCampina. Verkeer tussen Bedum en Onderdendam is niet mogelijk. Het verkeer wordt omgeleid via de N46 (Eemshavenweg).

Bedum, De Vlijt

Tot eind november is De Vlijt afgesloten. De weg krijgt een nieuwe inrichting. Het werk gaat in vier gedeeltes. Verkeer kan omrijden langs Waldadrift en Schoolstraat.

Uithuizen, N999 tussen Uithuizen en Eemshavenweg

Van maandag 12 september tot en met 21 oktober 2022 is de N999 tussen Uithuizen en de Eemshavenweg gesloten. De provincie richt de weg in als 60 km/uur-weg. Meer informatie: provinciegroningen.nl

Usquert, Oude Dijkpad

Het fietspad Oude Dijkpad is vanaf maandag 5 september 2022 tot eind oktober dicht. Het fietspad wordt breder en krijgt een nieuw wegdek.

Zoutkamp

Op 20 en 21 september 2022 is de Churchillweg van 07.00 tot 17.00 uur gesloten. Reden: werk aan het wegdek. Meer informatie Groningenbereikbaar.nl (over provinciale we-gen, van provincie Groningen) Noorderzijlvest.nl/stremmingen (over vaarwegen, bruggen en sluizen, van waterschap Noorderzijlvest)

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.