Folkband Paddy’s Day Off opent culturele seizoen in Kloosterburen

KLOOSTERBUREN – Op zondag 11 september start Podium Nicolaaskerk het culturele seizoen met een  optreden van folkband Paddy’s Day Off, die Ierse en Schotse folkmuziek speelt.

Mario Kramer (zang, gitaar), Tseard Nauta (contrabas, viool, zang) en Wander van Duin (banjo, mandoline, zang) zijn drie ervaren muzikanten die met aanstekelijk enthousiasme Ierse en Schotse folkmuziek laten horen. Opzwepende jigs en reels, hartstochtelijke  rebelsongs en weemoedige ballades; een gevarieerd repertoire met nummers van onder andere The Dubliners, The Pogues, Dougie MacLean en Flogging  Molly.

Met een minitour rond Saint Patrick’s Day in maart 2018 plaatste de groep zich  in de spotlights en sindsdien speelt Paddy’s Day Off met succes op festivals, in kroegjes en in het theater, zo zegt de organisatie.

Aanvang: 15.00 uur, Sint Jansstraat 8 Kloosterburenkaarten kosten 15 euro  via www.nicolaaskerk.nu.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !