Fysieke kaartverkoop Blues & More ll van start

BAFLO – Zaterdag 1 oktober wordt voor de tweede keer Blues & More in Livepodium Concorde Baflo georganiseerd. Met de kwalitatief sterke line-up van Harlem Lake, Leif De Leeuw Band, Gumbo Kings en Electric Hollers is de bezoeker vooraf al verzekerd van een fantastische avond. Daarnaast zal DJ Red Bottle de stiltes van de het wisselen van de bands opvullen met zijn vinyl en de muziek van de afterparty verzorgen. “De organisatie is er na twee jaar uitstel helemaal klaar voor!” laat Peter Buurma namens de organisatie weten.

Blues & More ll staat staat in het teken van o.a. blues, southern rock, stoner rock en groove uit New Orleans. Aanvang van het festival is half 4. Peter Buurma:”Uiteraard is er ook rekening gehouden met de inwendige mens. Zo is er naast burgermenu’s verder van alles wat te eten en ook is er genoeg te drinken.”

De verkoop online via https://livenoord.stager.nl/web/tickets/111198821 loopt al een tijdje zeer succesvol. Maar ook zijn de kaarten (€15,-) in de voorverkoop verkrijgbaar bij Coop Verstraete in Baflo en bij Sporthuis Winsum.

Mensen die twee jaar geleden hebben gereserveerd en hebben betaald brengen wij voor zover mogelijk de kaarten thuis. Mensen die wat verder weg wonen blijven op de reserveringslijst staan.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !