Koos en Willy 60 jaar getrouwd

BEDUM – Woensdag 14 september bracht wethouder Mariette de Visser nemens de gemeente Het Hogeland de felicitaties over aan het echtpaar Pol-Van der Wal in Bedum. Zondag 11 september was het namelijk 60 jaar geleden dat ze in het huwelijk zijn getreden. 

Koos Pol werd op 18 juni 1936 in Uithuizen geboren. Willy van der Wal zag het levenslicht op 14 november 1937 in Onderdendam. Op 11 september 1962 trouwden ze op het gemeentehuis van Bedum. Sindsdien woont het echtpaar aan de Karel Doormanstraat in Beem.

Koos Pol was werkzaam als ijzervlechter in de betonindustrie. Zijn vrouw werkte in de horeca, als winkelmedewerkster en als interieurverzorgster. Koos mag graag tuinieren en beoefent daarnaast de duivensport. Vrouw Willy breit graag.

Het echtpaar heeft twee dochters en twee zonen. Ze variëren in leeftijd van 49 tot 59 jaar. De heer en mevrouw Pol hebben tien kleinkinderen en zes achterkleinkinderen.

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.