‘Vette’ 10 voor betrouwbaar rundergehakt van Keurslager Kamps

LEUSDEN – Het rundergehakt van Keurslager Henk Kamps in Winsum is door een onafhankelijk inspectiebureau onaangekondigd gekeurd. De onderdelen kwaliteit, versheid en hygiëne zijn beoordeeld met een 10 !!  

Het gehakt van Keurslagerij Kamps werd op een onaangekondigd moment gekeurd door het onafhankelijke inspectiebureau MicroCare. Dit bureau onderzocht het gehakt op kwaliteit, versheid en hygiëne en beoordeelde dat met het cijfer 10.

Henk Kamps is bijzonder tevreden met deze beoordeling: “Gehakt is één van de meest populaire vleesproducten in Nederland. Ik ben trots dat mijn gehakt zo goed is beoordeeld.”

Continu verbeteren

De bacteriologische productkeuring werd uitgevoerd in opdracht van de Vereniging van Keurslagers. De keuring is bedoeld om de Keurslagers continu alert te houden op de kwaliteit van de vleessoorten. Deze jaarlijkse keuring dient als controlemoment en als kans om eventuele verbeteringen in het bedrijf aan te pakken. Op die manier blijft het kwaliteitsniveau van alle 400 bij de Vereniging van Keurslagers aangesloten slagers gehandhaafd.

Foto: Gea Kamps en medewerkster Marjolijn (r) tonen het gehakt en de oorkonde

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.