1e Winsumer Kofferbakmarkt

WINSUM – Op zaterdag 8 oktober 2022 wordt op het voormalig voetbalveld aan de Schouwerzijlsterweg tussen 10.00 en 15.00 uur de 1e Winsumer Kofferbakmarkt gehouden. 2e -hands goederen en handgemaakte artikelen worden te koop aangeboden vanuit de auto, bakfiets of uitstalling naast de auto.

Heb je pas je zolder of schuurtje opgeruimd en leuke spulletjes verzameld die te mooi zijn om weg te gooien, dan kun je daar nu heel gemakkelijk een extraatje mee verdienen op de kofferbakmarkt.

Iedereen kan zijn spullen aanbieden tegen een kleine vergoeding van tien euro, die je snel terugverdient. De ruime verkoopplaatsen (5m) zijn van te voren verdeeld. De plaats waar en de manier waarop je moet staan wordt aangegeven door de marktmeesters.

Kom je de markt bezoeken, kom dan zoveel mogelijk op de fiets of lopend. Alles is op loopafstand van het dorp. Kom je met de auto, dan kun je parkeren op de grote parkeerplaats aan de Schouwerzijlsterweg, volg daarbij de instructies van de verkeersregelaars op.

Tips voor bezoekers van buiten Winsum

Een bezoek aan de markt kan goed gecombineerd worden met een bezoek aan het historisch centrum en winkelhart van Winsum, een wandeling van één van de drie Ommetjes of een fietstocht door de prachtige omgeving.

We organiseren de kofferbakmarkt op een eigen, ontspannen en positieve manier, want gezelligheid gaat voor alles. We hopen op veel aanmeldingen, zodat er een grote diversiteit aan kramen is en daarmee veel keuze in artikelen. Natuurlijk zijn duidelijke regels en goede samenwerking met de gemeente en omwonenden hierbij een belangrijke leidraad om alles vloeiend en gezellig te laten verlopen.

Wat mag je verkopen?

Gebruikte, 2e hands spullen en hobbymatig gemaakte artikelen.

Wat mag je niet verkopen?

Partijgoederen, eten en drinken, nieuwe producten, dieren.

Wat zijn de kosten?

€ 10,00 per staanplaats á 5 m. bij aanmelding vooraf

€ 15,00 per staanplaats á 5 m. zonder aanmelding vooraf

Aanmelden kan t/m donderdag 6-10-2022 tot 18.00 uur.

Mail naar: info@kienevents.nl of via FB Kofferbakmarkt Winsum

Na aanmelding krijgt je van ons naast de factuur en betalingsmogelijkheid ook de volledige voorwaarden, tips en trucs.

Tot ziens op zaterdag 8 oktober.

Groet Kina & Simone,

Organisatie Kofferbakmarkt Winsum

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !