Ludwig Kliniek bestaat twee jaar

BEDUM – Op 23 september viert Ludwig Kliniek haar 2-jarig bestaan. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in de kliniek en Marieke Ludwig, eigenaar en cardioloog, geeft overdag vier keer een lezing over het Vrouwenhart, getiteld “Vrouwenhart, waarom anders?”

Ludwig Kliniek is een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) Cardiologie. De kliniek is gespecialiseerd in het vrouwenhart, maar ook steeds meer mannen weten de kliniek inmiddels te vinden. Ze zijn uiteraard zeker welkom. De kliniek is in de afgelopen twee jaar flink gegroeid en inmiddels wordt er iedere werkdag spreekuur gedaan.

De bewustwording over het klachtenpatroon en de risico´s bij vrouwen met hart- en vaatziekten neemt steeds meer toe. Dat maakt dat patiënten en huisartsen de kliniek in Bedum steeds vaker weten te vinden. Oplopende wachttijden in reguliere ziekenhuizen lijken deze trend verder te versterken. Marieke: “Je hebt een idee en neemt het initiatief een kliniek op te zetten. Het is dan mooi om te merken dat de manier van werken mensen ook aanspreekt en helpt.”

Meer informatie over de Ludwig Kliniek is te vinden op www.ludwigkliniek.nl. Aanmelden voor de lezingen op 23 september kan via secretariaat@ludwigkliniek.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.