Nieuwjaarsdag afscheidsfeest van De Hoogte in Winsum

WINSUM – Nieuwjaarsdag zal het befaamde Partycentrum De Hoogte definitief de deuren sluiten. Hiermee verliest Winsum een vooraanstaande horecagelegenheid.

De Hoogte werd in 2020 door de gemeente Het Hogeland aangekocht in het kader van het plan Wierde van Waarde. Eigenaar Klaas Brouwer kreeg het verzoek of hij nog drie jaar door wilde gaan met de exploitatie omdat de plannen nog niet ver genoeg ontwikkeld waren.

Brouwer bracht 30 jaar geleden nieuw leven in het verenigingsgebouw De Breede aan het Kerkpad te Winsum. Met de sluiting van De Breede dreigde Winsum niet meer over een gepaste lokatie voor feesten en partijen te beschikken. Hij nam De Breede over en noemde het pand De Hoogte, omdat het gebouw hoog op een wierde ligt.

Het afscheidsfeest voor het personeel, relaties, vrienden, buren, klanten en gebruikers zal plaatsvinden op Nieuwjaarsdag.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.