Blues & More festival in Baflo

BAFLO – Na 2 jaar verplaatsen door Corona gaat de tweede editie van het Blues & More Festival zaterdag 1 oktober definitief door. De organisatie van Live Noord heeft een prachtig programma samengesteld met nationale topbands die hun sporen onlangs ook verdienden in het buitenland.

Zo treed de band Harlem Lake op. De winnaar van de European Blues Challenge zal het podium betreden in Baflo. Een uitgebalanceerde band met o.a Dave Warmerdam op toetsen, Janne Timmer zang en Sonny Ray op gitaar. Leif De Leeuw band zal aantreden met dubbele drums é uiteraard Leif De Leeuw, al diverse malen uitgeroepen tot beste gitarist van de Benelux. Daarnaast Sem Jansen op zang en gitaar en ook bij deze band zijn de klanken van een Hammondorgel te bewonderen. De band Electric Hollers uit Leeuwarden is 1 oktober ook weer van de partij. Deze Blues/Stonerrock band bestaande uit gitaarvirtuoos Tim Birkenholz, Inge De Vries op bas en Max Mollema op drums zijn graag geziene gasten in Baflo. De zeer talentvolle band Gumbo Kings zal het festival openen met hun New Orleans Groove, Delta Blues en melodieën uit Memphis, inclusief mondharp.

Kortom een programma wat staat als een huis. Vinyl-Huis-DJ Red Bottle zal in de pauzes heerlijke platen gaan draaien. En verder is aan lekker eten en drinken ook geen gebrek.

Het festival in zalencentrum Concordia te Baflo begint om 15.00 uur. Kaarten zijn te koop bij de voorverkoopadressen Coop Verstraete Baflo en bij Sporthuis Winsum voor 15 euro. Ook zijn de kaarten online te koop via de site live-noord.nl 

Foto: Harlem Lake

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.