Duo Despejado komt naar Kloosterburen

KLOOSTERBUREN – Op zondag 2 oktober geeft Duo Despejado een concert in de Nicolaaskerk in Kloosterburen. Duo Despejado bestaat uit Alice van der Meer (blokfluiten) en Michiel de Vries (gitaar, zang). In hun repertoire zijn zowel klassieke werken met een Zuid-Amerikaans karakter opgenomen als composities uit bijvoorbeeld de Barok. Despejado is het Spaanse woord voor ‘onbewolkt’, ‘helder’ of ‘duidelijk’, maar de muziek kan ook weemoedig en melancholiek klinken.

De musici kennen elkaar al sinds hun studietijd aan het conservatorium in Groningen en zijn zeer goed op elkaar ingespeeld. Michiel de Vries zingt in gerenommeerde koren, maar ook zeer regelmatig als solist (bas). Alice van der Meer gaf les en speelde in verschillende barokensembles.

Aanvang: 15.00 uur. Kaarten à 15 euro zijn te bestellen via www.nicolaaskerk.nu. Info: 0595 487 788.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !