Lichtweek Winsum afgesloten met de gondelvaart

WINSUM – Het organiserende Promotie Winsum kan met trots terugkijken op een prachtige lichtweek die op zaterdagavond werd afgesloten met een gondelvaart:”Alle deelnemende straten en boten bedankt. Wat een gezelligheid! We hebben laten zien dat we het mooiste dorp van Nederland zijn.”

“Wat hebben we mooie straten gezien. De camping aan de Buitensingel, de Jeneverbrug aan de Meander / Gouw, het fotomoment aan de Driek van Wissenhof, het buitenaardse bij buurtvereniging Veldhoek, de bogen en café de Corner aan de Dahliastraat, de catwalk aan de Zijlvestweg / Schepperijlaan en de rest… te veel om op te noemen” aldus de organisatie op Facebook.

Willem Kroon ging op pad en maakte onderstaand beeldverslag.

Uitslag van de lichtweek:

  1. Waarman
  2. Steenbakkerij
  3. Tussen de Bruggen

Ook de gondelvaart was een succes. De Baistemarkt, Pub 69, de skyline van Winsum, een molen. Allemaal uitgebeeld tijdens de gondelvaart onder muzikale begeleiding van onze eigen Boogbloazers.

Uitslag van de gondelvaart:

  1. De Boog (zie foto)
  2. Mooiste dorp met skyline
  3. Baistemarkt groot

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.