Schotse Folkzanger Bob Ferguson komt naar Winsum

WINSUM – Rocking Good Folk heeft voor zondag 9 oktober de Schotse folkzanger/singer-songwriter Bob Ferguson gecontracteerd. Op die dag zal hij 14.30 uur optreden in Café The Jolly Cat aan het dorpsplein in Winsum.  Deze beroemde Schotse troubadour is een veteraan en bij de liefhebbers van Keltische muziek is hij een bekende naam.
Dat is ook geen wonder, want Bob Ferguson tourt al meer dan twintig jaar wereldwijd als fulltime muzikant rond en je kunt er op rekenen dat hij een spetterend concert neerzet. In de begintijd was hij de leadzanger van de band Beggars Row. Ook trad Bob op in duo’s en solo’s en als hij niet solo optreedt, treedt hij veel op met de bands Celtic Horizon en Celtic Alba. Met Bob in huis ben je zeker van een spetterende middag Keltische folk! Dit is een act die je gewoon niet mag missen, elk optreden van Bob is puur genieten.
Waar: Zaal The Green Cat, Cafe The Jolly Cat, Hoofdweg W5a, 9951 AA WINSUM
Entree: 15 euro  Kaartverkoop: www.rockinggoodfolk.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.