Scapino Uithuizen binnen 7 dagen weer veilig!

UITHUIZEN – Zaterdag 24 september werden de mensen in Uithuizen en omliggende dorpen onaangenaam verrast door een aardbeving van 2,8 op de schaal van Richter. Er kwamen honderden schademeldingen binnen, waaronder een melding van het Scapino-filiaal aan de Hoofdstraat West in Uithuizen. Het snelle optreden van de IMG (Instituut Mijnbouwschade Groningen) en natuurlijk constructeur en aannemer, maakt dat de Scapino winkel binnen 7 dagen weer veilig is en zaterdag 8 oktober weer geheel open is.

Onder leiding van filiaalmanager Angelica heeft iedereen zich ingezet voor een veilige werkomgeving voor medewerkers en klanten. “Ondanks dat het een hele vervelende situatie is voor iedereen geeft het ook een vorm van verbondenheid in het dorp, omdat heel veel dorpsbewoners last hebben van de gevolgen van de diverse aardbevingen in dit gebied”, aldus Angelica. “We zijn blij dat de hele winkel vanaf zaterdag 8 oktober weer volledig te gebruiken is. Om iedereen te bedanken die met ons meegeleefd heeft, geven we alleen in Uithuizen 50% korting op ieder 2de artikel tot en met dinsdag.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !