Oktober Kindermaand: Poppentheater Peterselie speelt bij Verhildersum

LEENS – Poppentheater Peterselie speelt zondag 16 oktober samen met kinderen het sprookje Prinses op de Erwt! Deze oktober kindermaandactiviteit is gratis voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Het begint om 14.00 in de museumboerderij van Verhildersum.

De prins wordt maar niet verliefd. Geen prinses is goed genoeg. Totdat de ware liefde ineens voor hem staat… in vodden gehuld. Is dit meisje wel een echte prinses?  Om daar achter te komen moet zij slapen op wel zes matrassen met daaronder een erwt. Voelt ze de erwt? Dan zal ze een echte prinses zijn…Je weet hoe het afloopt in sprookjes: ze leefden nog lang en gelukkig!

Je kunt een mooie prinses, prins of een ridder knutselen waarmee je in de voorstelling meespeelt. Hoe leuk is dat!

Aanmelden kan met een mailtje naar info@verhildersum.nl

Kleine kinderen kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !