Hogelandster bridgeclubs komen met gezamenlijke cursus

HET HOGELAND – De bridgeclubs Bedum, Winsum en ’t Hogeland hebben gezamenlijk besloten een cursus voor beginners te organiseren. Deze cursus bestaat uit twaalf lessen die afwisselend gegeven worden in Bedum, Winsum en Uithuizen.

Bridge is een heel populair kaartspel dat overal gespeeld kan worden en geschikt is voor alle leeftijden. Als er bij een club gespeeld wordt, leert men ook nog eens veel mensen kennen en dat is weer goed voor de sociale contacten.

Tijdens de bridgelessen wordt gewerkt met een cursusboek. De deelnemers krijgen duidelijke uitleg met voorbeelden. Alles wat tijdens de avonden wordt verteld, is rustig na te lezen in het cursusboek. De cursus start donderdag 20 oktober. De eerste les wordt  gegeven in De Kandelaar aan de Hoofdstraat Oost 18 in Uithuizen. Het cursusgeld bedraagt vijftig euro, het cursusboek kost vijftien euro.

Aanmelden

Aanmelden kan per mail bij Ettie Schillhorn van Veen via eschillhorn@gmail.com. Er moeten minimaal twaalf cursisten zijn om de cursus te kunnen geven. Voor meer informatie over de drie bridgeclubs kan men terecht op de website www.bridge.nl/verenigingen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !