Platina voor Johan en Mien

UITHUIZEN – Op maandag 17 oktober bracht  burgemeester Henk Jan Bolding een bezoek aan Johan en Mien Bronts in Uithuizen. Het was precies 70 jaar geleden dat ze elkaar het jawoord hadden gegeven. 

Beiden zijn geboren en getogen in Uithuizen. Johan Bronts werd op 14 januari 1927 geboren. Mien Buit zag op 10 juli 1928 het levenslicht. Ze trouwden op 17 oktober 1952 op het gemeentehuis in hun woonplaats.

Johan Bronts had een kwekerij en was werkzaam als taxichauffeur. Zijn vrouw Mien was coupeuse en verkoopster. Het echtpaar heeft altijd in Uithuizen gewoond. Sinds 1986 wonen ze op hun huidige adres aan het Kerkplein 16. Johan Bronts heeft als hobby puzzelen. Beiden lezen verder graag.

Het echtpaar heeft vijf kinderen; vier dochters en een zoon. Hun leeftijden variëren van 60 tot 66 jaar. De oudste dochter overleed in 2011 op 57-jarige leeftijd. De heer en mevrouw Bronts hebben negen kleinkinderen en elf achterkleinkinderen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.