Erwin de Vries naar Oosternieland

OOSTERNIELAND – De Groninger zanger, dichter en liedjes schrijver Erwin de Vries komt op zondagmiddag 20 november optreden in de St. Nicolaaskerk in Oosternieland. Hij doet dat met zijn Gronings-talige liedjes samen met gitarist Christof Bauwens. 

Het optreden bevat tal van nieuwe liedjes van o.a. het nieuwe album Antwoord dat in Coronatijd werd uitgebracht. Het album kreeg lovende kritieken van o.a. Lust for Life magazine waarin Erwin de Vries als één van de beste singer-songwriters wordt genoemd. Maar ook speelt hij zijn bekendere werk van een carrière waarin hij al meer dan 30 jaar acteert. Songs in het Gronings dat bol staat van energie, vervoering, humor, beschouwing, maar bovenal mooie en goede liedjes. Het zondagmiddag-optreden begint om 14.30 uur.

Kaarten zijn te reserveren via kerkoosternieland@outlook.com.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !