Vol Hogeland Plein op 35e Promotiedagen

HET HOGELAND –  Op de 35e editie van de Promotiedagen voor het noordelijke Bedrijfsleven is de gemeente Het Hogeland vertegenwoordigd met maar liefst 38 ondernemers en organisaties. Daarmee is het Het Hogeland Plein in de MartiniPlaza dinsdag en woensdag ‘uitverkocht’. Dit tot grote tevredenheid van het Ondernemersplatform en de gemeente. Ze zijn blij met de goede samenwerking.

Dinsdag is het Hogelandster college van burgemeester en wethouders aanwezig op Het Hogeland Plein, waar ook een officiële opening zal plaatsvinden. De gemeente ondersteunt het programma verder met twee dagen speeddaten met kandidaten voor het invullen van arbeidsplaatsen bij ondernemers.

Naast de gemeente, vertegenwoordigd met een aantal medewerkers van Economische Zaken en Werkplein Ability, zullen ook Vakland Het Hogeland, het Visserijmuseum uit Zoutkamp en borg Verhildersum uit Leens aanwezig zijn. Ondernemersvereniging Hogeland West, Ondernemersvereniging Winsum, Handelsvereniging Zoutkamp, Handelsvereniging Uithuizen en de Bedrijvenvereniging Bedum completeren Het Hogeland Plein.

Er staan twee netwerkborrels en muziek van Harry Niehof (dinsdag) en Djoeke en Wietske (woensdag) op het programma. Zie voor meer informatie en gratis kaarten www.promotiedagen.nl.

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !