‘PIEP’ De brandweer rukt uit naar Bibliotheek Uithuizen

UITHUIZEN – De brandweer rukt weer uit naar de bibliotheken in de provincie Groningen. Niet met sirenes, wél met het boekje Lappa – PIEP en een dosis kennis over Brandveilig Leven. Het doel is om samen met kinderen, ouders, verzorgers en grootouders te zorgen voor een brandveilig(er) thuis. Op woensdag 7 december komt de brandweer langs in Bibliotheek Uithuizen.

De brandweer komt om 15.00 uur naar de bibliotheek en ze lezen voor uit het prentenboek Lappa PIEP. Voor de volwassenen is er deze middag van 15.30 – 17.00 uur een loket voor alle vragen over brandveilig wonen.

Over de samenwerking
Biblionet Groningen en Brandweer Groningen hebben elkaar – beide met een eigen maatschappelijke taak – gevonden op verschillende terreinen. Waar de een staat voor een leven lang leren en ontdekken, staat de ander voor een (brand)veilige Groningse maatschappij. Twee missies die heel goed zijn te combineren op het gebied van informatie, educatie en plezier in lezen.

Kijk voor meer info en aanmelden op: biblionetgroningen.nl/agenda/uithuizen

(Digitale krant: ‘Piep’ de Brandweer rukt uit naar de bieb (biblionetgroningen.nl)

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.