Art & Craft X-Mas Fair op Cultuurerf Andledon in Den Andel

DEN ANDEL – Aanstaande zondagmiddag (11 december) organiseert Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel voor de negende keer zijn Art & Craft X-Mas Fair. Zoals iedere keer biedt de Andelster markt een unieke mix van kunst-, ambachts- en handvaardigheidsproducten, in een gezellige sfeer met muzikale omlijsting. Met de markt sluit het Cultuurerf zijn najaarsseizoen 2022 af.

De diversiteit aan marktproducten is wederom groot te noemen. Zo biedt de markt mozaïk, brei- en haakwerk, 2e handskleding, beautyproducten, schilderkunst, vilt- en weefwerk, boeken en vinyl,  sokken, omslagdoeken en zoveel meer. Dat alles muzikaal omlijst door het duo Two of us. Ellen Helder en Benny Nannen spelen en zingen easy listening op het Andelster podium. Voor de gelegenheid hebben zij ook Kerstsongs ingestudeerd en zullen ze een percussionist meenemen om de muzikale sfeer nog meer te verhogen.

Met de kerstkmarkt sluit Andledon zijn najaarsseizoen 2022 feestelijk af, om in het nieuwe jaar op vrijdag 13 januari het voorjaarsseizoen 2023 te beginnen met een dansavond door dj Ingrid Koetzier.  In hetzelfde weekend is ook de nieuwe expositie voor het eerst te bekijken met foto’s van Astrid Wevers en Hetty Slagter. Verder staan op het programma 2023 onder andere de B.J. Hegen Bluesband en Harry van Lier.

De Art & Craft X-Mas Fair start zondag 11 december om 13:00 en duurt tot 18:00. De entree is gratis.

Foto: Art & Craft X-Mas Fair Andledon 2019

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.