Licht en Donker

WARFFUM – Als op donderdag 22 december aanstaande de avond valt, verandert het terrein van Openluchtmuseum Het Hoogeland in een betoverend schouwspel.

De moderne verlichting gaat uit en maakt plaats voor olielampen, brandende kaarsen, warme petroleumstellen, knapperend houtvuur, gasverlichting en oude straatlantaarns. In een prachtig spel van licht en duisternis waant men zich even terug in de tijd. Stap binnen in de huisjes en proef de sfeer van vroeger. In deze gezellige ambiance kunnen bezoekers verder genieten van Christmas Carols van het a capella ensemble Van Hijck en optredens van het vocaal ensemble Curiosa. Museumrestaurant Het Spijslokaal zorgt voor heerlijke winterkost en koek-en-zopie.

Licht en Donker begint om 17.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Voor de entreegelden de normale toegangsprijzen. Om organisatorische redenen kunnen bezoekers alleen via de hoofdingang en niet via Het Spijslokaal het museum betreden.

Openluchtmuseum Het Hoogeland

Schoolstraat 4

9989 AG Warffum

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.