Zaterdag bluesavond in De Hoogte

WINSUM – Opzwepend, rauw en authentiek. Met passie en gevoel voor onvervalste bluesmuziek is Bluesheat een echte aanrader voor een gezellig avondje uit. Vanavond, zaterdag 17 december,  kun je er vanaf 20.30 uur bij zijn in partycentrum De Hoogte. 

Bluesheat: op eigen wijze bewerkte sounds van o.a. Elmore James, Muddy Waters en Howlin Wolf en andere blueswerken (boogie, rock, jungle, slow, shuffle, swing) die op gevarieerde en inspirerende wijze de zaal in worden gelanceerd. Entree: 5 euro, voor bezoekers die ook bij Ralph de Jongh zijn geweest is de entree gratis.

Op 30 december is het slotfeest met de 12-koppige soulband Soulvibration.

De afscheidsreceptie is op 1 januari, met livemuziek van Ronald Niholt.

Graag tot ziens op een van deze evenementen voordat het doek definitief valt voor De Hoogte.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.