Alzheimer Café Winsum e.o.: Verliesverwerking en rouw

WINSUM – Wanneer je dementie hebt, dan weet je dat je niet weer beter wordt. Kun je dat verwerken en hoe ga je daar mee om? Wanneer je naaste dementie heeft, dan is er vaak sprake van afscheid nemen van hoe je naaste was. Hoe doe je dat? We gaan hierover in gesprek met Anne Nipius, geestelijk verzorger bij De Hoven. Zij ondersteunt mensen met dementie en hun naasten. Ook begeleidt ze zorgmedewerkers bij dilemma’s in de zorg voor mensen met dementie.

Donderdag 19 januari bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten. De toegang is als altijd gratis.

Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.