Tim Blomsma prins carnaval 2023

KLOOSTERBUREN – Er werd alweer weken lang gespeculeerd wie de nieuwe prins zou kunnen worden van Kronkeldörp (Kloosterburen in carnavalstijd). Afgelopen zaterdagavond werd in ’t Kronkelhoes dan eindelijk zijn naam bekend gemaakt en is de nieuwe prins van C.V. Oldeclooster onthult: Tim Blomsma is prins caraval 2023. 

Eerst werd er afscheid genomen van Prins Anton 1 en adjudant Gertjan. Na een terugblik op het afgelopen carnavalsjaar en uitgebreid dankwoord was het tijd voor het aftreden. Er moesten een aantal TikTok uitdagingen worden voltooid en zijn daarbij afgetreden met veel confetti.

Toen was het tijd voor de onthulling  waarvoor de optochtcommissie van de carnavalsverenging een magische show hadden voorbereid.

Met een magische kast, spannende muziek en prins attributen die uit de kast kwamen zat als laatste prins carnaval 2023 in de kast, Tim Blomsma, Prins Tim de eerste . Als adjudant heeft hij Chris Staal gekozen. Dit is zijn rechterhand, goede vriend en oud prins carnaval 2014. Dit duo zal voor een fantastisch carnaval 2023 gaan zorgen.

Carnavalsvereniging Oldeclooster organiseert van 17 februari tot en met 21 februari het carnaval in Kronkeldörp (Kloosterburen). Hoogtepunt van het carnaval is de optocht die op 19 februari om 14.00 uur start. Hieraan zullen vele versierde praalwagens, groepen en einzelgängers meedoen.

Foto: Prins Tim I en adjudant Chris hebben er zin in

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.