Bordspellen spelen in de Holm in Den Andel

DEN ANDEL – Voortaan is er elke 2de en 4de vrijdag van de maand bordspel spelen in De Holm in Den Andel. Vrijdag 13 januari zijn de spelers vanaf 19.30 uur welkom om bordspellen te komen spelen. Tijdens de avond zijn in ieder geval de volgende bordspellen aanwezig:

  • De verdwenen ruïnes van Arnak
  • Cascadia
  • Can’t stop
  • Azul
  • Grand Austria hotel

Ook het nieuwe spel Grunn, pioniers in de provincie kan gespeeld worden. Daarnaast zijn er ook een aantal spellen voor 2 personen aanwezig en kan je natuurlijk ook je eigen lievelingsspel meenemen. De aanwezige spellen zijn zowel gelukspellen, legspellen als expertspellen, voor ieder wat wils. Ken je de regels niet, geen probleem, er wordt, indien gewenst, uitleg gegeven.

Vooraf aanmelden voor deze avond is niet nodig. Je bent welkom op vrijdag 13 januari  om 19.30 uur in De Holm, de Streekweg 41 Den Andel.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.