Open dag bij GoudGoed Winsum

WINSUM – Kringloopwinkel GoudGoed in Winsum zal zaterdag 21 januari, van 10.30 tot 15.30 uur, een open dag houden. In de kringloopwinkel aan Het Aanleg 5 bieden Stichting WerkPro en Stichting Sprank gezamenlijk dagbesteding, werkplekken en individuele begeleiding voor verschillende doelgroepen. Er is overigens nog plaats voor nieuwe deelnemers.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers kennis maken met de begeleiders en de werkomgeving van GoudGoed. Bij Goudgoed is een breed scala aan werkzaamheden mogelijk, zoals kassawerk, sorteren, winkelinrichting, schoonmaak, testen en repareren en administratieve taken. Er is gelegenheid om vragen te stellen en te ontdekken of dit een passende werkplek is.

Als onderdeel van WerkPro verbindt GoudGoed Winsum werk, welzijn en zorg. Via werk met begeleiding, training en ondersteuning worden mensen sterker en zelfstandiger, is daarbij de gedachte. Stichting Sprank biedt vanuit de christelijke identiteit woonbegeleiding en dagbesteding voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.