Week van gebed in De Poort in Winsum

WINSUM – In De Poort aan de Borgweg in Winsum wordt van zondag 15 tot en met vrijdag 20 januari meegedaan aan de Week van gebed. De ‘Week van gebed voor eenheid van christenen’ moedigt kerken aan om goed te doen en recht te zoeken. Bijzondere aandacht is er voor de verdeeldheid die veroorzaakt wordt door ongelijkheid en racisme. Christenen in de hele wereld komen in de Week van gebed samen om te bidden voor eenheid. 

De gebedsweek in Nederland is een initiatief van de Raad van Kerken, SKIN en netwerk MissieNederland. Door heel Nederland zijn honderden plaatselijke gemeenten uit verschillende kerkverbanden actief bij de gebedsweek betrokken. Ook in Winsum zijn er interkerkelijke gebedsbijeenkomsten. Iedereen die mee wil bidden, is welkom.

De eerste bijeenkomst is zondag 15 januari van 09.00 tot 10.00 uur. De andere bijeenkomsten zijn van maandag tot en met vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur. Deze gebedsbijeenkomsten worden georganiseerd door de gezamenlijke kerken in Winsum.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !