Adventskalender-actie Ondernemersvereniging Winsum (OVW) zeer succesvol!

WINSUM – Afgelopen woensdag, 11 januari, werd tijdens de drukbezochte Nieuwjaarsborrel van de Ondernemersvereniging Winsum de opbrengst van de Adventskalender bekend gemaakt. Het goede doel, De Voedselbank het Hogeland kon rekenen op veel steun van zowel de ondernemers als ook van de inwoners van Winsum en omgeving: maar liefst € 5.175,- werd opgehaald. 

Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen en dat geldt voor alle lagen van de bevolking. De prijzen van levensmiddelen en energie zijn al met bijna 20% gestegen. Gevolg: een toenemend aantal mensen dat aanklopt bij de Voedselbank, gemiddeld zo’n 5 tot 10 huishoudens per maand.

Na een inleidende speech van OVW-voorzitter Henk Sok, een humoristische en motiverende toespraak van Burgervader Henk Jan Bolding en een enerverende presentatie van dorpsgids Jan Bijsterveld, was het tijd voor de onthulling.

Foto: namens de activiteitencommissie heeft Tina Lantink (l) de cheque overhandigd aan Voedselbank het Hogeland

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.