Volleybalvereniging DIO Bedum huldigt succesvolle jeugdteams

BEDUM – Zaterdag 28 januari zijn er drie succesvolle volleybal jeugdteams van DIO Bedum gehuldigd. Het uit super enthousiaste jongens en meisjes bestaande XC team, spelers van 10-13 jaar, werd na een spannende competitie gedeeld eerste. In de allerlaatste wedstrijd van de competitie werd pas duidelijk wie van de top 3 kampioen zou gaan worden.

Meisjes A kwam in de hoofdklasse tot een knappe 4e plaats. De meiden van het B team (13-16 jaar) werden 2e in hun poule. De C- meiden (12-15 jaar), waarvan het overgrote deel pas dit seizoen begonnen is met volleyballen, behaalde een 4e plaats in de competitie.

Bij de CMV- jeugd (basisschooljeugd) werden twee teams kampioen. Team N5-1 en N4-1, met spelers tussen de 10 en 12 jaar, eindigden beiden ruim op de eerste plaats in hun poule. Zij gaan de 2e helft van de competitie door naar het volgende niveau.

Team N5-2, met spelers tussen de 11 en 13 jaar eindigde op een knappe 3e plaats. N4-2, met spelers tussen de 8 en 10 jaar, eindigde met een nipte voorsprong op Smash & Block op de 2e  plaats.

Team N3-1, met spelers van ongeveer 8 jaar, eindigde in de middenmoot van hun poule. De teams van N2-1 en N2-2, spelers van 6-8 jaar, zijn super enthousiast en pas begonnen met volleybal. Zij hebben veel plezier gehad tijdens hun competitie en ontzettend veel geleerd!

De jeugdteams van DIO Bedum hebben het 1e half jaar goed gepresteerd. Ze trainen twee keer in de week onder deskundige leiding van gemotiveerde trainers. Momenteel bestaat de CMV-jeugd van 6-12 jaar uit ongeveer 45 enthousiaste spelers, verdeeld over 3, soms 4 trainingsgroepen.

Lijkt het uw kind ook een leuke sport? Bij DIO Bedum is de mogelijkheid drie keer mee te trainen alvorens op te geven. Voor vragen of om uw kind op te geven om een keer te komen proeftrainen mag een mailtje gestuurd worden naar het jeugdbestuur via jeugd@diobedum.nl Op dit moment zijn de groepen vol en kan er alleen op maandag op proef meegetraind worden.

Na de zomervakantie wil de Bedumer volleybalvereniging graag starten met een ruime groep basisschooljongens. Hou je van balsporten en vind je het voetbalveld te groot of het buiten te koud? Kom dan gerust eens meetrainen! Bij DIO ben je van harte welkom! Wel graag even opgeven van tevoren via jeugd@diobedum.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.