Jannes naar Hollands Tentfeest in Rasquert

BAFLO/RASQUERT – Op zaterdag 6 mei is het weer groot feest op het ijsbaanterrein in Rasquert. Waar het de afgelopen jaren Het Hogelandster Piratenfestijn heette, is gekozen voor een andere naam voor het evenement: Hollands Tentfeest. Minder gebonden aan ‘piraten-muziek’, wat ruimere keuze in hollandstalige artiesten betekent. Headliner dit jaar is niemand minder dan Jannes. 

Naast Jannes worden de optredens verzorgd door Dirk Meeldijk, Arjon Oostrom, Danny Panadero, Lytse Hille en Marco Schuitmaker. Evert Baptist zal de avond op zijn geheel eigen wijze presenteren, wat vooraf al een geweldige avond beloofd te gaan worden!

Foto: Jannes, Het Hogelandster Piratenfestijn 2019

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.