Theatergroep Fierrrr presenteert nieuwe voorstelling tijdens driegangendiner

WARFFUM – Fierrrr is een improvisatietheatergroep, bestaande uit 2 mannen en 2 vrouwen, met veel ervaring in locatietheater. Na het succes van vorige jaar met voorstellingen in het Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, spelen zij dit jaar met een nieuwe voorstelling tijdens een driegangendiner. Dit doen ze op 24 maart in het Spijslokaal op het museumterrein van Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum en op 31 maart in Ons Schathoes bij Borg Verhildersum in Leens. 

De kaarten kosten 45 euro per persoon, inclusief driegangendiner. De drankjes zijn voor eigen rekening. De voorstelling en diner beginnen om 18.00 uur. De zaal is open om 17.45 uur.

Kaarten kunnen gereserveerd worden door een mail te sturen naar: theatergroepfierrrr@gmail.com

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !