Repair Café Winsum bestaat 10 jaar

WINSUM – De openstelling van Repair Café Winsum op 25 maart staat in het teken van het 10-jarig bestaan. Dat is dankzij de trouwe inzet van de vrijwilligers, maar natuurlijk ook vanwege de vele bezoekers die de afgelopen jaren zijn langs gekomen.

Mister Repair Kees Vissers: “We hebben een grote variatie aan kleding en apparatuur voorbij zien komen. Heel veel hebben we weten te repareren. Soms was een geruststelling dat het weggegooid kon worden, ook fijn om te horen.”

Deze 10 jaar openstellingen leverden volgens Vissers 3 keer een glimlach op: blije vrijwilligers die het doen omdat ze repareren voor jullie leuk vinden, blije bezoekers omdat er heel veel is gerepareerd en het ook gezellig is en het klimaat dat er blij van wordt, omdat we zo minder weggooien en het gebruik van grondstoffen beperken.

Openstelling: zaterdag 25 maart, van 10.00 tot 12.30 uur, in De Poort, Borgweg 36 te Winsum.

De koffie en thee staan weer klaar!

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !